Extra Solar
Nevíš, snad nebudeš
vědět vše o mně
proč í tí nejsem
vlasy mám zlatý déšť
říct o mém domě
chci Ti, jen ptej se
jsem í sí, s očima
jak černé díry
uhranou Tě, pak
Ty s Tvýma dvojíma
slz elixíry
nebo tak nějak
k nebesům posíláš
(Země je plná
vod a par vodních)
lásku nepopíráš
slzo smyslná
jak spocen od nich
vypadám, když zády
k Zemi se točím
s rukama vzhůru
přede mnou myriády
hvězd, tak se loučím
- mám já náturu..
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)