Šťastné a Veselé
Jestli chuť máš tak kapříka si dej,
Až kostička v krku uvízne už nebude hej,
Pak z prskavky jiskřička podpálí stromeček
Na stolku nezbude už ani drobeček,
Sněhové vločky byly čekaný host
Ale hasící přístroj má sněhu dost,
Až na mši se v půlnoc zhrouceně pude,
Aspoň že to bílo všude doma bude:o)
Komentáře (0)