Ježek
Planeta bodláků
není kde stoupit
mám ve snů oblaku
s displeji cockpit
jenž nelze ovládat
očima spatřit
zpaměti zkouším dát
k přistání na řiť
režim do provozu
v nouzovém stavu
statistik prognózu
znám, nepodplavu
bodláčí, všude je
stejně ve vodě
očima kouleje
jdu vstříc nehodě
- kontakt na bodliny
planety ježčí
v klubíčku.. je jiný
sen k smíchu hezčí?
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, angellka, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)