Nemám ráda Vánoce
Anotace: Tuhle kravinu sem ted vymyslela :D
Nemám ráda Vánoce,
nejhorší období v roce
je mi úzko
když jsou Vánoce blízko
Falešné úsměvy
to celé přežily
sníh už není co býval
ztratil tajemství co skrýval
A tak těším se na rok nový
těším se,co zajímavého mi poví
jestli zazpívá písničku
blízkou mému srdíčku
Komentáře (1)
Komentujících (1)