Vánoce
Nadešel, den vánoční,
Plný lásky, radosti...
Den, kdy nikdo nemá být sám...
Den, který jsem si vždy přál...
.
.
Dárky se rozdaly,
Úsměvy ustály...
Já zavřel se do sebe...
Vzpomínám na tebe...
.
.
V Tento den vánoční,
V smutku a bolesti....
.
.
Přijít za tebou chtěl,
Pohladit tě,
Obejmout a popřát vše nej...
Leč odhozen jen vzpomíná,
A radost nevnímá...
.
.
Šťastné a veselé všem...
Komentáře (2)
Komentujících (2)