Červenou tuší
Anotace: Pokrytcům čistého vína...
Miláčku
přemýšlím ohladu
o mém dárku Tobě
do peněženky vyšívané zlatou kašmírovou nití
...hluboko
...a stejně bych Ti nechtěla darovat to
-co také jiní
koupí svým "drahým polovičkám".
Našla jsem štětec
po koupeli si sedla
k sněhově bílému papíru
a přímo z klína
kreslila červenou tuší
tvář viděnou v zrcátku
drženém levou rukou.
***
Komentáře (2)
Komentujících (2)