Jsou skryté v říkankách
kolem nás vanou
někdy maj uplakanou
někdy maj uplakanou
v skrýších a v hádankách
i někdy ranou
..jsou
nesou se s nóblesou
nesou se s nóblesou
v smíchu i v moldánkách
v křiku i v šepotu
jas mění v temnotu
jak ortel z tarotů
říkala Aranka
na čáry v dlani mé
...je to zlé
Jsou skryté ve slánkách
a dolů kanou
stále maj příchuť slanou
stále maj příchuť slanou
Zří celá Srí Lanka
jak jeden z tvrzí
....slzí
To Zenge tak melodickodramaticky hladi skutecnost, az to pohladi, nemyslite?
Po tech versich klouze se jak po sjezdové dráze. Tu a tam vás to vyhoupne,¨
ze se dech tají. A pak zas chvíli jedete a je po cem se rozhlízet.
Urcite se postavim zas do fronty na vlek.
16.12.2011 10:56:49 | ttragelaf