Anotace: Probírala jsem se ve vánoční náladě starými deníky, protkanými myšlenkami a narazila jsem na vánoční básničku...
já ti děkuji,za opravdu štědré hodnocení a za velmi smyslné komentáře...uplně mi běhá mráz po zádech...asi jsi mě v těch dílech pochopila a já mám za co děkovat...jen je smůla,že zde nejsou žádné kontakty,jelikož si dokážu představit další povídání s tebou...no,tak snad formou těchto komentářů....no a ted jdu na tvá díla...a zase si tě ráda přečtu,jeslti napíšeš...
30.12.2006 19:20:00 | haki