Živly mé lásky

Živly mé lásky

Když zapálím svíci, vzpomenu na tebe.
Na horké a opojné polibky.
Stejně horké a nebezpečné.
Však jako noční motýl jsem k nim stále přitahován.

Ponořím se do hlubin vod jako do tvého náručí.
Proud řek mě laská jako tvé ruce.
Stejně něžné a nebezpečné.
Však v tvém náručí jsem v bezpečí jako rybka v moři.

Vnořím se do ticha lesa a vzpomenu na chvíle s tebou.
Ty chvíle, ve kterých jsme existovali jen mi.
Stejně opojné a nebezpečné.
Však chci jich zas a zas zakusit neb bloudím bez nich po světě.

V den nechám se unášet větrem stejně jako tvým pohledem.
Skýtajícím divokost však i něhu.
Stejně neodolatelný a nebezpečný.
Však pro jediný jeho záchvěv bych udělal vše.
Autor Bílý vlk , 10.12.2011
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel