Šelmám
A už tu zase slídí
Chtěly by ohlodávat moje vetché kosti
Po krku mém se pídí
Ač schovávám ho v šátku
Jdou bez servítek po blbosti
Chtějí mé srdce na památku
Chtějí mě vláčet po jehličí
Touží se zahryznout v můj sval
Tahle představa mě ničí
Ta představa mě žene pořád dál
Puchýře na nohou mě drtí
Bolí jak čert, pálí a mokvají
Mé myšlenky se ubírají k smrtí
Říkám že ně, však přeju si jí potají
Však šelmy už si na mě zuby brousí
Já nakonec je sama vřele přivítám
Zatím co mě milosrdně rdousí
O sloech díku tajně přemýtám
Děkuju drápům, že už mě těla zbavují
Vždyť bylo překážkou mé utrápené duši
Děkuji zubům, když tělo moje rabují
Mé duši krev a slzy sluší
Komentáře (0)