Anotace: Smrt je součástí života...
...zbyde schránka, hrob, či vrak...
a jsem volná jako pták (nebo tak nějak to bylo...)
-ten závěr je parádní. Celá básnička mi trochu připomínala moje pokusy, nevím čím, ale mám pocit, že tam chybí i přebývá něco podobného, jako mě... stejná chyba, možná až moc osobně emocionální, nevím.. každopádně prostě - je tam něco, co by šlo vylepšit, ale nevím jak na to. Líbí.
24.12.2006 21:56:00 | Julie Park Rock