Anotace: -
Konec lásky
Láska je nám cizí
Dochází jí dech
Večery tiché a chladné
Jak bílá na zdech
Mlčky sedět sám
A čas rychle unikal
Místo milování se
Televizní seriál
Bez zájmu sedět
A dívat se do očí
Toho druhého
To lásku umučí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?