Toužím být
TOUŽÍM BÝT
Toužím být delfínem - plavat v moři,
plamínkem svíčky - co si jen tak hoří.
Orlem - vzlétnout k oblakům,
vtisknout polibek nebeským mrakům.
Rozpřáhnout křídla - mít svobodu,
a to jako člověk bohužel nemohu.
Být letním vánkem, který pohladí Tě po tváři,
Tvým snem, jenž nenalezneš ve snáři.
Stát se temnotou noční,
zahalit Tě do svého pláště - každé období roční.
Magií bílou i černou,
Tvou přítomností i budoucností věrnou.
Kapkou deště - chladit Tvé líce,
chci být tím vším a ještě něčím více.
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)