14.
Na hřbitovech mlčí hrobové,
kolem nich stojí stromové.
Nad nimi lítají ptáci,
co nemají nic na práci.
Ten sladkobolný bol,
válí se všude kol.
Konkurovat skautským vedoucím
je nejen nemožné,
ale i nemorální.
A mělo by být postaveno mimo zákon.
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)