Pamatuješ?
Na hvězdy v nebi tonoucí,
na srdce láskou kvetoucí,
na první něžná slovíčka,
na polibky při svíčkách.
Na dlouhé noční povídání,
na milování bez ustání,
na slzy láskou vzkříšené
a na každé mé něžné "ne".
Na bytost Diem stvořenou
z mořské pěny bílé.
Na divoženku kouzelnou
a na společné cíle.
Tichá přízeň, mocný klam
kapky měří chvíle.
Na srdci slov spoustu mám
a čas tak rychle plyne.
Na srdci slov spoustu mám
jsou vyryté tam pro mou vinu.
Zradila jsem, přiznávám
a nikdy si to neprominu.
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Live to fight, Isquieasuus, Petbab, danav, Jean89
Komentáře (2)
Komentujících (2)