Pravá, levá, seno, sláma...
Pravá, levá, seno, sláma...
Každý hledá pravého či pravou,
občas upadáme marnou snahou.
Amor nepůjčí nám svoji kuši,
když hledáme naši duši.
Pravá, levá, seno, sláma...
V době samostatnosti chceme žít jako pár.
Nepoddat se - ale hodil by se srdce král...
Neúnavně hledáme jehlu v kupce sena.
Někde musí být - ideální muž či žena...
Pravá, levá, seno, sláma...
Že nechceme být sami, ostudou je přiznat.
Ale kdo se v tom má k sakru vyznat?
S maskou samotářů o kousek srdce se míjíme.
Přitom víme, že sotva se s tím smíříme.
Pravá, levá, seno, sláma...
Hledáš spřízněnou duši? Tu pravou a jedinou?
Tak hledej srdcem a ne očima.
/pardon, já zapomněla - na to dnes není čas...
Přečteno 1022x
Tipy 3
Poslední tipující: V.N.Losinský, Live to fight
Komentáře (0)