Anotace: ...svátky mě jednou zabijí... jakékoliv... PS: kdo je štastný at to nečte...
Sbírka: Tak nějak od srdce
Ako dobre ti rozumiem - dnes som tu dala niečo na tento spôsob - len trochu ináč
25.12.2006 18:15:00 | vierka1
krásná a když člověk přibližně ví, o čem přesně je...jen druhá sloka mi moc nesedla v těch rýmech...první je nádherná, to se nedá říct jinak...prostě moc se mi líbí to nenásilné rýmování...
25.12.2006 16:49:00 | Lisa Kloboučková