Dárečky
Anotace: Máte nejvyšší čas.
Po obchodech dneska běhám,
nakupuji rychle.
Pokoj já si zatím nedám,
schází mi dvě bichle.
Pro vnoučka tu o zvířátkách,
výběr zvládám lehce.
Zeťákovi sex v pohádkách,
jinou že prý nechce.
Ta se nedá vůbec sehnat,
asi zklamu Ríšu.
Do smutku ho nechci vehnat,
tak ji sám napíšu.
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jeněcovevzduchukrásného, synanceia, Petbab
Komentáře (0)