Zlaté tele
Není všechno zlato co se třpytí
kolik Troyských uncí váží tele?
zlaté, ovšem, dizajn ptáčci hbití
poněkud změnili, slunce relé
žhaví, všechen lesk se vrátit nedá
zezadu shit bude pořád stejný
telátko, spíš statné tele zvedá
ocas, pozor před zlatými lejny!
není všechno zlato - sen se končí
nadevše logicky slunce tlumí
jasné světlo, když to zvíře močí
vše potřpytí, zlatu nerozumí
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)