Přemýšlím o Tobě.
Anotace: Co počít si s pouhou hlavou....?
Je sladký Tvůj život v rodinném bunkru
jsem jak Tvá příloha - jsem kostkou cukru
kterou jsi dostala k nedělní kávě
dáš si bez - jednu, nebo snad obě?
Tvůj život s mým se den za dnem míjí
černá nám o žezlo s bílou se bijí
káva už voní – teď jsi blíž než blízká
tak hoď mě do ní - cukrem chuť získá
černá a bílá se do krve porvou
víme to oba že skončí to prohrou
vláčím tmou svědomí a nemám ponětí
o tom co znamená život v Tvém zajetí
snad je tak sladký jak nevinné lhaní
když nocí Tvůj šepot až do svítání
zní příslibem zítřků na pohled prázdných
teď setni mou hlavu ať skončí v Tvých dlaních
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (5)
Komentujících (5)