Podvod
černé vlasy pročešeš prsty
bílá košile, co ti tak sluší
Šálu, venku je přeci zima,
v noci bude jí sundavat jiná.
Tvým klíčním kostím bude chtivě šeptat
jedovatými slovy duši chtíc zleptat.
Cítím tvůj parfém po bytě,
moc krásně voní
a světlo skrz dveře promítá proužek na zdi
vše kvůli ní.
Bolesti pichlavé.
..jak si myslíš: Snad si nic nevšimne..
(Zlato, mám narozeniny, mohl bys zůstat alespoň dnes?)
Nikoli vykrást se pozde z bytu a myslet si,
žes ušil lest.
musí být krásná, když pro ní
zradíš tu, která o tebe stojí.
Až jednou bolestí se naplním zcela
a ty nebudedš mít co dát,
Kdo s tebou po boku zestárne?
budeš do smrti sám stát?
Snaž se usnout sladce do nevědomí,
zapomeň chvilku , že ráno to zabolí.
Brzy se vzbudím v prázdné posteli
a ty
v druhé místnosti, po noci.. blbostí..
Kde? A s kým jsi byl?
(Smutné. Tvé vyděšené oči. Doufáš, že ti na kecy skočím.)
Zbytečné se pořád ptát.
otisky rtěnky mi dávají
dobře
znát.
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: kaktus
Komentáře (2)
Komentujících (1)