Anotace: -
Kdybych měla poslední část svých sil dát,
a neřešit v hlavě střepy,
pořád si budu s tou myšlenkou hrát,
co rozum mysli štěpí...
Je krásná,
Ano!
Nebo ne?
A co na tom, že o 10 kilo nakyne?
Budete mít pořád pocit,
jak je šťastná...
A že jí oči zhasly?
No co,
však už lásku našly...
Co víc chtít,
než když víte,
že má pro co žít...
Zdání klame,
to vím i já,
že není nikdy nic tak jak se zdá...
A i když to nevypadá,
ona už to nezvládá....