strach ze smrti
strach ze smrti je to co nás často tíží
a co se pomalu do naší hlavy plíží
tento zvláštní strach přináší nové stavy
kkteré ohružují i naše dobré mravy
z tohoto strachu mohu i zlý být
a ostatním se protivit
mít ze smrti strach
je zvláštní stav
kdy nám úzko je
a srdce nám prudce bubnuje
bubnuje nám na poplach
že se možná blíží krach
krach našeho života
kdy zmizí vše co máme rádi
naše lásky i kamarádi
že přijde chvíle zlá
kdy budu na konci svého žití stát
stát sám před smrtí
a čekat na její objetí
kdy pohltí mne také ale naděje
že konečně už nebudu mít žádný strach
protože půjdu jinam do jiné sféry život žít
kde bude radost, mír a klid
a kde budu moci své zemřelé políbit
a za ruku je vzít a společně dále jít
kde také poznám nový život i cit
a budu na věčnosti s Bohem žít
Komentáře (0)