Nevím
Neumím,
zapomenout,
odejít,
ani se neohlédnout.
Nezbylo nic,
než vzpomínky,
nezbylo nic,
jen sebelítost, výčitky.
Miluji i proklínám,
žiji a umírám,
vstávám i usínám,
tak nějak sám.
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, kaktus
Komentáře (0)