Povzdech kameníka
Jsi čistá, jak deska z mramoru,
jsa kameník, rydlo mám v pozoru,
chci do tebe zlatými písmeny,
vytesat své rodné příjmení.
Bys na věky v sobě jej nosila,
tý zlatý barvy mám na kila,
leč soused šeptá si pod fousy,
že mi tě jednou,
přebrousí.
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Dani Lou, Jarunka, jitka.svobodova, Anjesis, mikrojimbo, zamotán v nedospělosti, Radhuza
Komentáře (1)
Komentujících (1)