Anotace: ...uklidňující je brainstorming;)...jenom tak vypouštět myšlenky od někud uvnitř...jen nevím, co si z toho mám přesně vzít;)
Není co dodat, super ... má to myšlenku, a je fakt o čem přemýšlet ...
30.12.2006 12:19:00 | NikitaNikaT.
možná. záleží na tom, který svět myslíš..zlati ? :)
26.12.2006 17:03:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
tak jsem se za tebou skočila podívat...hele a tahleta se mi líbí úplně hafo moc....stráááášně...jsi asi talent no...;)
26.12.2006 16:53:00 | ...ta tajemná...
Básníci mají v šuplíků tolik sdělení pro tolik lidí..a přesto málokterá se dostane tam,kam by měla... ne,že by to nešlo,ale prostě většinou nemám sílu na reakci dotyčného... tak už to asi,Lízzinko,musíme brát...,)
26.12.2006 15:24:00 | loveSKA
mé básně jsou všechny věnovány jemu, protože až on mě inspiroval k jejich tvorbě... ale jsou jinak pro každého, komu něco říkají.... Peťa
26.12.2006 14:33:00 | habebty