Děsupán
Temný vítr vál nocí zlou
déšť do oken pral
já zřel černá mračna
jak po mrtvém nebi jdou
svíce uhasla a já sám v místnosti stál...
Strach srdce mé svírajíc
duší zmítal mi zmar
již nespatřím slunce víc
přes tři zámky u petlic
něco se dobývá dál...
Vítr utichl, déšť mlčí též
z kostela za lesem volá mě zvon
mraky zmizely, měsíc špitl, "Běž!"
a ve dveřích šklebí se on...
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwushak...
Komentáře (0)