Ďábelsky nevěrná
Odcházím s úplňkem daleko od tvých rtů,
zohyzděn na duši posledním z úletů.
Nech si svou omluvu zakrytou výčitkou,
ubohost stala se smutnou tvou vizitkou.
Polykáš klišé: "promiň, já nechtěla",
zrodil se lucifer z krásného anděla.
Dva rohy vyrostly z blonďatých kadeří,
nos mezi očima dávno ti nevěřím.
Zmrazil jsem cit k tobě do morku kosti,
ukájen představou zlé tvé budoucnosti.
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, loverose91, Tanecnice
Komentáře (0)