Předvánoční
středa: Bílé čekání
Klidní-li se naše duše či neklidní-li se naše duše
Klušeme po nákupech co ještě zbývají
Gruntujem podlahy, okna co skrývají šmouhy, a v duši máme touhy
Jen tak se posadit a posedět a naslouchat štědré noci
Aby stříbřitě zněla hvězdami a sněhem
My všici pospolu u stolu modlili se
Za kapra co bude za chvilku sněden.
Komentáře (0)