tiché ahoj,
dám ti sedmikrásky
jemný déšť je za mne zkropí slzami
chci ti pohladit tvář
…jenže je ztracená…
…políbit ústa…
vymizelá…
stále prší
já vím, je listopad
pořád pláču
tichý křik uvnitř skořápky
zahlédnu tě
v davu na nádraží
… běžím
jen abych zjistila
že jsi pryč
napořád
spící na lůžku z prsti a květin
teď spíš a nevnímáš
musím ti to říct