Nečekala jsem opuštění
Okousané vlastní rty a sebervoucí vina
jsou obrazem mého zármutku
.
dopíjejíc láhev vína
utápím se ve smutku
ráno vstávám, v noci lehám
sama sobě známa
pokoj nedám, lásku hledám
tobě již jsem obehrána
měním mou ctnost v neřesti
za účelem uspokojení
o naší lásce krásné pověsti
již není, ach, není
já nedočkávám se probuzení
Nábízím vše co mi patří
za tvé pohlazení
ve vzpomínkách z dávných slastí
dovolávám se odpuštění
Snad umírám pro touhu
jenž si ke mně choval
trápím se pro ztracenou souhru
kterou kdysi osud v nás schoval
Opitá téměř do němoty
v slzách tvé jméno šeptám
kdybych byla hudebníkem
nestačily by mi noty
však ze strachu, na nich se neptám
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless
Komentáře (1)
Komentujících (1)