Prolog
Pravda je krásná
né vždycky potěší
však často bývá nám
největší rozkoší.
Že to je kravina?
To nikdo neřeší.
Že pravda potěší?
No jak kdy... záleží.
A že je složitá?
Blbost je největší.
Pravda jsou fakta
ty nejsou složitá
však jejich sdělení
to často zabolí
a může bejt
i dosti složitý...
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)