Odlesky v o čích hledám

Odlesky v o čích hledám

V hlavě o životě jednu myšlenku mám,

že bez tebe jsem na světě zcela sám.

Noční ulicí do tmy rychle utíkám

a ve svých očích odlesky hvězd hledám.

 

Moje srdce si jednou rozbila.

Poté svým úsměvem zahřála.

Vím, že si se o to hodně snažila.

Milovat, když jsi se mnou randila.

 

S tebou vidím svůj životní cíl.

S tebou bych si pohodlně žil.

Naše jména jsem do písku vryl.

Ty jsi ta, o které jsem celou dobu snil.

 

S tebou chtěl bych procestovat celý svět.

Jsi pro mě v básních pár milostných vět.

Jsi jak z Lilie krásný bílý květ.

V tvé náruči chci se láskou chvět.
Autor Richard Ježek, 15.12.2011
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel