Higgsův bozon
Bozon chtěl bys mít?
nejsi-li prachu syt
pořád bys objevoval
fíkový list přemlouval
odhalit nahou
pravdy lež, s námahou
prohřátých mozků - aplauz!
pravdu lhal chytrák praplaz
suvenýr z ráje
že dřív nedozraje
know-how či kýho výra
v podrájí rozežírá
z poznání stromu
jablk koš, fantómu
vidina - Higgsův bozon
A + E ráj naboso
prošlapali snad
tisíckrát aniž hlad
byli by poznali zlý
stín stromu, kde uvízli
fyzika taky
zná - věří v zázraky
v částici božskou z ráje..
.. kdo umí jak, ať si hraje
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)