Nevinná otázka
Anotace: báseň vypovídá o protikladech na celým světě, v našem životě
Mám jednu otázku nevinnou,
snad mi jí někteří prominou.
Může být svět lepší,
anebo všechno skončí?
Pocit štěstí a blahobytu,
nahradí pocit neštěstí a smutku.
Slaví se a tančí,
střílí se a válčí.
Pomáháme druhým, charitě,
ubližujeme svým blízkým, rodině.
Milujeme, oddáváme svá srdce,
nenávidíme, silně a trpce.
Darujeme velké dary,
závidíme všem všechno tady.
Svět je plný protikladů,
svět skrývá spoustu různých směrů.
A proto mám jednu otázku nevinnou,
snad mi jí někteří prominou...
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Zuzinka, Lachailla
Komentáře (3)
Komentujících (3)