Prázdný dům
V okně se svítí, nikdo není doma
branka do zahrady dokořán
uvízla v síti jen jedna pohroma
navíc má moc málo řezných ran
zazděné dveře a jiný vchod není
uvězněn ve světě pavučin
trnité keře, ostré políbení
loučí se se mnou můj vlastní stín
vítá mě prázdný dům
v nemž někdo svítí
na krku provaz mě provází
přenechám život snům
loutkám bez nití
a východ slunce už odchází..
Komentáře (0)