Mlha
Mlha nad mou hlavou
nad mým tělem, nad mou duší
chvíli před přípravou
rozemelem do ovzduší
zmrzlé kostky ledu
lžičku cukru a čaj s medem
přečíst nedovedu
kámasútru nikdy předem
příprava si žádá
trochu času, hodně rumu
stud do rumu padá
více hlasů bez rozumu
mlha nad náladou
nad přátelstvím
nad mou touhou
srdce s marmeládou
s receptem
na lásku dlouhou
z kamarádství láska
z lásky smutek
pepř a sůl
roztoužená kráska
bez pohnutek
čistý stůl
střídání dvou citů
nejdřív něha, potom hněv
půlrok bez pocitů
k zemi lehá, cedí krev
rekonstrukce vztahu
v plném proudu
oživení
nezmizí z dosahu
výrok soudu
políbení
občas budem spolu
občas sami a tak dále
mlha klesá dolů
bude s námi neustále..
Komentáře (0)