Systém selhal
Systém selhal
v očích děs a v zádech nůž
temný les vykácel muž
když vylez ze světa ven
svou sekyrou popraven
v očích slzy, v rukou třas
hledá vinu uvnitř nás
cítí se být povznesen
v přítomnosti svůdných žen
systém selhal
v tom by nám nikdo nelhal
společností vyřazen
vlastní chybou prozrazen
systém selhal
chtíč a závist vládnou všem
připoutáni řetězem
počkáme si na náš soud
trest za touhu zbohatnout
spousta lidí nemá nic
kdo má všechno, chce mít víc
mamon ovládá náš svět
nutí nás nenávidět
systém selhal
zloba všude kolem nás
systém selhal
pomalu dochází čas
systém selhal
tak zní nenávisti hlas
král by nelhal
sami sobě napospas..
Komentáře (0)