Radost
Mám hroznou radost
A žádnou starost
Tak musím psát
Chce se mi smát
Rýmy jsou chudý
Podezření budí
Že Ten kdo je čmárá
Mozek postrádá
Neřeším,Nevím
Svého si hledím
Mám skvělou náladičku
No prostě pohodičku
Proč bych se trápila
Spíš bych se napila
Užívám si to svoje
A možná budím dojem
Že jsem jen blázen co se směje
Když se pořád něco zlého děje
Ale kyselých ksichtu tu máme dost
Tak píšu si jen tak pro radost
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Charibeja, Heavy, synanceia, Petbab
Komentáře (6)
Komentujících (3)