Celebrity golf
Suprová částice opravdu
nej v brutto bodech fakt brutální
celebrity golf dle odhadu
fyziků, dozrál na výpalný
skopčák ke skórovací jamce
dorazí z výšin volným pádem
bude z něj bahňák, jenž své tance
zatančí krok dva před tornádem
jež mu jde v patách se střelivem
supršotů milion supy děsí
Higgsův bozon, kostka , čert ji vem
v mozaice chybí provždy.. kde jsi?
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)