16.
Píšu si o ničem, nikdo mě nezaství,
básnířky většinou bývaj krávy.
Neumí jinak psát než čistě žensky,
a zkrátka nezapřou, že jsou to ženský.
Stejně tak ani já.
Myslím zas na Tebe.
Zda včerejší polibek
mě vynes do nebe.
Myslím zas na sebe,
ó jak sem sobecká.
Aspoň,
že k sobě.
Jsem řádně kritická.
Včerejší polibek.
Jen rty se setkaly.
A pak čas utíkla,
o něm pojem jsme ztratili.
Teď čekám na vlak
a ruce mě zebou.
Mrzí mě polibek,
že nebyl s Tebou.
Komentáře (0)