Nepoznávám se...
Jediný pohled do Tvých očí
zevnitř mě svírá, zevnitř mě mučí
noc co noc se mi o Tobě zdá
naši budoucnost tuším jen ve hvězdách.
Vidím před sebou jen bílou zeď
toužím vidět Tě, tady a teď
stesk a žal sužují duši moji
rány lásky se těžko hojí.
Ztrácím hlavu, rozum mě opouští
kráčím za chladné noci po poušti
v té věčné prázdnotě strachu a samoty
přeji si spojit dva rozdílné životy.
Strach a bolest teď jenom znám
já jsem tu sama, Ty jsi sám
postrádám lásku a vřelé objetí
toužím zbavit se svého prokletí.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Findë
Komentáře (0)