S patosem
U brány pekla,
bez známky lítosti,
já syn světla,
lidské ubohosti.
S vlasy havrana
srcem kamenným,
s duší satana,
měním se v dým.
Žiji bez svědomí
žiji bez viny,
vlastní ubohosti
neznajíc příčiny.
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, emiik
Komentáře (0)