je mi líto co se stalo
ale nic vracet nechci
zlomené srdce to stálo
pokračování není přeci
moje srdce touží po Tobě
jenže mé tělo chce více
bych chtěl nejraději obě
obě jste mé divoké lvice
už hodně času uplynulo
a mé tělo už dostí mělo
a duši se lásky zachtělo
myslím že to tak být mělo
jenže ve Tvém srci už jíný
tak došli na mě boží mlýny
přeji tobě lásky plny vztah
já našemu zapříčinil krach