Každý stín a každý kout,
každý pohled i každý z mých útěků
našeptává nám,
že z vět jsou pouhá slova
chladivá,
zraněná i zraňující,
že sníme zády k sobě,
každý zvlášť,
že na černým plátně promítáš budoucnost,
skrz iluze a představy
žiješ si vlastní sen, zatímco
sedíme na hnojišti všedních dnů
a
všechny lepší okamžiky, na který jsme čekali,
byly moc krátký na to,
abychom čekali dál.
Naslouchám a loučím se
beze slov
bez doteků
vzpomínky hodím do kapes,
naději přes rameno
a pošlu Ti přání od srdce k srdci
*bez Nás nám bude líp*