Anotace: Dalo by se to nazvat pokračováním, i když se může zdát, že souvislosti chybí...
Myslím,že tato báseň již nemá tu hloubku pocitů.Nebo je dost zastřena úmyslně povrchním pohledem. Nevím,možná se mýlím.
27.12.2006 11:13:00 | s.e.n
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?