Školní blues
Anotace: každý školou povinný... :D
Zazvonilo - život zamrz.
Tóny hrobového ticha mísené
s tlukotem srdcí před infarktem...
Zaskočilo - srdce v krku.
Jak libě zní kakofonie jména
ubožáka vyvolaného!
Zabublalo - výkřik němý.
Pomlka následovaná zmateným
šestnáctinovým presto taktem.
Zabolelo - smutek táhlý.
Orchestr hlasů zahučel úlevně
a blues mrzí jediného...
Komentáře (1)
Komentujících (1)