Do hospody U Tří...c)
Do hospody U Tří stromů
táhlo mě to víc než domů
chodil jsem tam cestou z práce
a to denně, bez legrace
Pivečko jak křen tam bylo
komu by se nelíbilo
zahnat žízeň hrdlo svlažit
ještě leccos při tom zažít
Nahoře bez každý pátek
nosí pivo pár děvčátek
jedno mladší druhé v letech
a nejméně po dvou dětech
Komentáře (2)
Komentujících (2)