...jako vždy napsané neobyčejně ojediněle, a ten začátek je úžasnej,rozpálený do vesmíru ,máš v tom přímo ohňostroj teda..zírám co jde všechno napsat když se to umí..je to vánoční petarda odpálená do éteru :))
Jinak moc mě to kecá,já vím:)Krásný vánoce a hlavně celý Nový rok s magickým číslem 2012!
19.12.2011 19:41:41 | xoxoxo