Anotace: -
Liško, mám zdravý respekt Pouze z moudrých a hodných lidí, ale musí mě o tom samozřejmě nejdříve přesvědčit.Jo, a hlavně z Pána Boha, on totiž zdravý respekt sráží někdy i vlastní pýchu a to se stalo i mě:-)
21.12.2011 07:44:34 | Jeněcovevzduchukrásného
Docela LOL. Nevidím souvislost mezi cikány a náboženskou otázkou nahoře. :D:D:D
20.12.2011 15:57:22 | Stalker
Stalker - Jestli Tě dobře chápu, tak křesťané, islamisté....jsou JEN zlo a co cikáni, to je také JEN zlo??
Někteří cikáni se chovají daleko lépe nežli my, jak oni říkají, gádžové a to vím moc dobře, vyrůstal jsem v Nuslích.
20.12.2011 12:06:10 | Jeněcovevzduchukrásného